Senior Lösningsarkitekt till iBiz Solutions

Brinner du för systemintegration, är intresserad av att jobba med Microsoft BizTalk och Azure och vill utvecklas i ett entreprenörsdrivet konsultbolag, som dessutom är ett av Nordens främsta? Då ska du läsa vidare och söka rollen som senior lösningsarkitekt hos iBiz. Området systemintegration växer idag och blir mer betydande för affären inom samtliga branscher. Framgångsrika systemintegrationsprojekt kräver effektiva lösningar där de verkar inom ett område som är avgörande för deras kunders affärsutveckling och framgång. Det är här du i rollen som senior lösningsarkitekt på iBiz Solutions blir en viktig del i en grupp av erfarna arkitekter och utvecklare.

Så jobbar de

Som lösningsarkitekt hos iBiz har du det övergripande ansvaret kring arkitektur i dina kunduppdrag. I projekten arbetar du med estimat, arkitektur och design av integrationslösningar. Du agerar katalysator för andra kollegors arbete, samtidigt som du är en innovationskraft hos deras kunder genom exempelvis workshops och förbättringsarbete.

Du ingår även i en arkitektgrupp som har tid avsatt för internt arbete, där du bidrar till att utveckla iBiz Solutions strategi, lösningsmönster, ramverk, och metoder. Arkitektgruppen arbetar tillsammans och fyller en viktig uppgift för att ta iBiz Solutions framåt. I rollen som lösningsarkitekt har du även ansvar för pre-sale och medverkar i kundmöten som tekniskt säljstöd.

Som senior lösningsarkitekt på iBiz Solutions blir du involverad i olika projekt hos deras kunder och arbetar med utveckling av integrationslösningar i nära samarbete med deras integrationskonsulter, andra lösningsarkitekter och projektledare. iBiz Solutions har kunder inom en rad branscher, allt från detaljhandel & finans till hälsa & industri, där du kommer att få arbeta tillsammans med några av Nordens främsta konsulter inom området systemintegration. Du är tänkt att vara experten på BizTalk och Azure och en del i deras vision att vara förebilden inom systemintegration i Norden på Microsoft plattform och produkter.

ÄRLIGHET – MOD – LÅNGSIKTIGHET – ENGAGEMANG– KVALITET

Vem söker vi

Vi tror att du har erfarenhet av en roll som lösningsarkitekt sedan tidigare och har god kännedom om systemintegration. Har du arbetat i konsultbranschen och/eller med integration i Microsoftmiljö med Azure (API management, Service bus, Logic Apps, Functions etc) eller BizTalk är detta ett stort plus.

För att lyckas i rollen som senior lösningsarkitekt hos iBiz är du en naturlig ledare som har lätt att motivera och engagera människor i din omgivning. Du är driven och har en stark vilja att utvecklas både tekniskt och i din roll som konsult. Du är även en god presentatör som talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Vi letar efter dig som är en sann teamplayer och som vill vara en del av deras starka kultur där de månar om att lyckas tillsammans. Du är också bra på att etablera förtroende, vägleda andra och fånga intresset hos beslutsfattare med inspirerande och faktabaserade anföranden.

Krav

  • Relevant utbildning, eller arbetslivserfarenhet
  • 5–10 års erfarenhet av IT
  • Omfattande erfarenhet av området integration (gärna Microssoft)
  • Bra språkkunskaper i Svenska och Engelska
  • God förståelse för affärsprocesser

Övrig information

iBiz Solutions startade 2008 i Karlstad och finns idag även i Stockholm, Gävle och Oslo med totalt cirka 70 kollegor. De är oerhört stolta över att sedan flera år tillbaka vara del av en exklusiv skara företag som blivit utsedda till Superföretag, Mästargasell och Microsoft Gold Application Integration partner samt Gold Cloud Platform partner.

Vi är ett helägt dotterbolag till Advania. För ytterligare information, gå gärna in och läs mer!

www.advania.se

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!